Blog

Noua Colecție Sugar & Tonka Bean!

set colectie noua sugar & tonka bean

Ce conține noua colecție?

  •   Esență de cameră: „Cu materii prime de înaltă calitate, parfumurile de casă fac camera confortabilă și primitoare, inundând-o cu miros. Bețișoarele de ratan permit parfumului să se răspândească în aer, definind intensitatea și durata. Alcoolul pe care îl folosim este de origine vegetală, provine din trestie de zahăr. Un odorizant de cameră ce aduce un strop de culoare și natură în casa ta. Din ingrediente naturale, vegane, non-toxice, și fără ftalați sau parabeni. Toate parfumurile sunt certificate IFRA și sunt fabricate în Italia.”
  •   Lumânarea parfumată: „Realizate cu ceară certificată, de origine europeană, lumânările parfumate fac încăperea mai caldă și oferă spațiilor o atmosferă de liniște și stare de bine. Deoarece provine din uleiuri vegetale, poate fi folosită ca și loțiune de corp după răcire. Oferă o senzație de hidratare și un miros plăcut de durată, fără să afecteze bariera protectoare a pielii.”
  •   Spray-ul de cameră: „Oferă momente de bunăstare și plăcere olfactivă. Alcoolul pe care îl folosim este de origine vegetală, provine din trestie de zahăr. Elimina mirosurile neplăcute și  împrospătează aerul. Datorită ingredientelor non-toxice, spray-ul nu dăunează sănătății organismului, oferind un miros intens și de durată.”

Ce sunt boabele de Tonka?

Boabele de Tonka sunt semințele unui fruct produs de copacul Cumaru, care crește în țările din America de Sud.

Primul lucru pe care îl poți mirosi la un parfum sunt notele de început. Nouă aromă reprezintă un amestec ușor citric, menit să creeze prima impresie.

Notele de mijloc sunt eliberate lent, împreună cu tonuri de bază scăzute în intensitate. Inima parfumului (tonul mijlociu) denotă caracterul parfumului, aroma dulce a zahărului fiind complimentată de amestecul floral.

Baza (așa-numitele note joase) miros cel mai îndelungat dintre toate cele trei tipuri de note. Pot acționa asupra receptorilor noștri olfactivi timp de câteva ore. Ingredientele utilizate sunt aranjate să fie în armonie cu componentele parfumului. Astfel, boabele de tonka prezente în baza parfumului asigură mirosul și de durată în întreagă încăpere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *