REAL NATURAL COSMETICS  S.R.L, persoana juridica cu sediul in Municipul Timisoara, inregistrata la ORC Timis, avand CIF 37383800, denumita in continuare “Societatea” detine si administreaza la site-ul www.shop.sandranicoara.ro, („Site-ul”), un site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre produsele furnizate de catre Societate, precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea  Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate.

Societatea si rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii, Conditiile, sau Preturile produselor, utilizatorii Site-ului vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru ale consulta in orice moment.

 1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 

Continutul site-ului si materialele prezente pe această platformă: imagini, text, logo sau alte elemente grafice sunt proprietatea REAL NATURAL COSMETICS S.R.L, şi/sau a producătorilor/furnizorilor săi fiind protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile de autor  si legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice

Este interzisă reproducerea sau utilizarea lor fără acordul scris al proprietarului. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Securitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, REAL COSMETICS SRL S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă, datele personale pe care ni le furnizați prin comenzile dumneavoastra.

Scopul colectării acestora este de a furniza serviciile şi produsele comandate, emiterea facturilor conform comenzilor acestora şi promovarea produselor prin acţiuni specifice de marketing (mail, newsletter, telefonic).

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării comenzii.

Vă asigurăm că toate informaţiile înregistrate în sistemul nostru vor fi prelucrate doar în scopurile menționate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul de a vă opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor personale în scopuri de marketing direct. Deasemenea beneficiați de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la urmatoarea adresa de e-mail: sandra.isfan1989@gmail.com

Înregistrăm o parte din informații în mod automat (inclusiv cu tehnologii precum modulele cookie).

Site-ul nostru poate conține linkuri sau trimiteri către alte site-uri, unde această politică nu le este aplicabilă.

Furnizarea datelor cu caracter personal se realizeaza în mod voluntar, în următoarele modalități:

 • Prin plasarea unei comenzi, în vederea achiziției și livrării de produse, urmând a dobândi calitatea de Client – nume, prenume, adresa de e-mail telefon, adresa de factuare, adresa de livrare.
 • Prin crearea unui Cont de utilizator pe site-ul www.shop.sandranicoara, urmând a dobândi calitatea de Client – nume, prenume, adresă de e-mail, telefon.

Orice alte date pe care ni le comunicați în mod direct prin intermediul e-mailului sau a site-ului.

Tratăm drepturile pe care le aveți în legătură cu prelucrarea pe care o realizăm asupra datelor referitoare la dumneavoastră cu maximă seriozitate. Vom continua să luam toate măsurile rezonabile pentru  a ne asigura că acestea sunt respectate.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului  Clientul beneficiază de următoarele drepturi:
– dreptul de informare; operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective: identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia; scopul în care se face prelucrarea datelor; informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate.

– dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

– dreptul de intervenţie asupra datelor; respectiv rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi; notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate mai sus.
– dreptul de opoziţie (respectiv persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.

– dreptul de a se adresa justiţiei; respectiv dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încălcate.

– dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumnevoastră sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiţi un exemplar cu datele dumnevoastră cu caracter personal, puteţi solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dumnevoastră.

– dreptul la ștergere: puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

 • datele dvs personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod;
 • aveți dreptul de a vă opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să vă executaţi acest drept de obiecţie la prelucrare;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi;în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Aveti dreptul de a va adresa catre:

Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt următoarele:

Adresă: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, România, cod poștal 010336

Număr de telefon (fix): 031 805 92 11

Număr de fax: 031 805 96 02

Adresă de email: anspdcp@dataprotection.ro

Website: http://www.dataprotection.ro/

 1. Conținut site

REAL NATURAL COSMETICS S.R.L. îşi declină răspunderea pentru orice defecţiuni tehnice sau erori de orice natură în prezentarea informaţiilor de pe site şi pentru orice posibile daune aduse utilizatorului ce ar putea decurge din aceasta sau pentru conţinutul site-urilor la care ajung utilizatorii prin link-uri de pe platformawww.shop.sandranicoara.com.

 

REAL NATURAL COSMETICS S.R.L prin intermediul www.shop.sandranicoara.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor şi/sau serviciilor comercializate prin intermediul site-ului fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, motiv pentru care produsele şi/sau serviciile livrate în urma comenzii pot diferi de imagini şi descrieri în orice mod.

Toate informaţiile existente pe site sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului dumneavoastră. Informaţiile nu trebuie folosite pentru diagnosticarea sau tratarea oricărei probleme de sănătate sau pentru înlocuirea medicamentelor sau tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Toate produsele comercializate sunt originale şi au trasabilitate de la producător până la cumpărător în baza facturilor de achiziţionare şi a certificatelor de conformitate.

 1. Contractare

În momentul solicitării unei comenzi clientul își asumă inițierea unei colaborări contractuale cu REAL NATURAL COSMETICS S.R.L.

Raspunsul la această solicitare nu reprezintă o obligație pentru client sau REAL NATURAL COSMETICS S.R.L  de a continua cu procesarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza comanda unui client pe durata unei zile lucrătoare după examinarea autenticității și a nivelului de încredere prezentat de client, respectiv comandă.

Abia după acceptarea cererii/ comenzii de cumpărare a clientului de către Societate rezultă un contract la distanță încheiat între subscrisa și client, care are, în principal, ca obiect, pe de o parte, obligația de vânzare și Livrare, iar pe de altă parte, obligația de preluare și plată a prețului privind produsele comandate de către client (denumit în continuare ”Contractul”).

 1. Pretul produselor , Comenzi

 

Prețurile sunt menționate în dreptul fiecărui produs și sunt exprimate in RON. Prețurile Produselor includ Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) valabilă la data acceptării cererii/comenzii de cumpărare.

Suma finală de plată pentru produse comandate va fi suplimentată cu costul transportului menţionat pe documentele de precomandă, REAL NATURAL COSMETICS S.R.L  îşi rezervă dreptul de a acorda promoţii prin care costul transportului produselor este redus sau eliminat. Acest lucru va fi adus la cunoştinţa clientului.

Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul www.shop.sandranicoara.ro în Coşul de Cumpărături, respectiv  clientul poate opta pentru una din modalităţile de mai jos:

 1. 1. Ramburs– Clientul efectuează plata prețului la data livrării/recepționării produselor către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.
  Plata online– Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii cererii/comenzii sale de cumpărare privind produsele selectate pe site-ul
  www.shop.sandranicoara.ro.
 2. Plata prin ordin de plata – Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de subscrisa pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.  Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document. 

Onorarea comenzilor se face in 24-48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii. În cazul situațiilor excepționale (lipsă stoc furnizor) clienții vor fi anunțați în termen de 24 de ore lucrătoare despre imposibilitatea onorării comenzii la termen.

Expedierea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat Fan-Courier SRL.

Costul livrării comenzilor prin firmele de curierat rapid este de conform planului tarifar. Transportul este gratuit la comenzile cu valoare peste 400 lei.

REAL NATURAL COSMETICS S.R.L  îşi rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse si/sau servicii care sunt afişate pe site in urma unor erori tehnice sau care, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse si/sau servicii.

 1. Politica de retur

Consumatorul are dreptul sa se retraga din contract in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa specifice un motiv.

Prin urmare, poti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a ti se cere motivul pentru care ai luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii produselor si de la confirmarea returului iti vom inapoia contravaloarea comenzii, folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de consumator pentru tranzacția inițială.

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru comenziile care se refera la:

furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

– furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

– furnizarea de produse susceptibile  de a se deteriora sau a expira rapid

Prin urmare, clientul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre Societate ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele de ingrijire, de machiaj, etc).

Cheluielile de returnare vor fi suportate de catre client  in cazul in care renuntarea nu este din vina  Societatii Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.

Noi ne asiguram ca produsele de pe site-ul www.shop.sandranicoara.ro ajung la client in cele mai bune conditii.

Daca ti-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna. Societatea noastra va suporta toate cheltuielile cu transportul si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, ti se va returna integral contravaloarea acestuia sau vei avea posibilitatea sa selectezi alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ai comandat din greseala alt produs, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca produsul sa fie sigilat si nedeteriorat, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de catre tine.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrii la adresa: sandra.isfan1989@gmail.com. Mail-ul trebuie sa contina numarul comenzii si motivul returnarii pentru a stabili daca plata returului va fi suportat de catre noi in caz de eroare din partea noastra sau de catre dvs. In cel mai scurt timp dupa procesarea cererii de retur, veti fi contactat pentru detalii.

 1. Soluționarea litigiilor

Orice neînţelegere apărută între REAL NATURAL COSMETICS S.R.L. şi clienţii www.shop.sandranicoara.com va fi soluţionată pe cale amiabilă, în caz contrar apelându-se la instanţele române de judecată, conform legislației în vigoare.

Clientul poate sesiza Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor sau Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii în legătură cu încălcarea prevederilor OUG34/2014.