Blog

Afla cat de important este SPF-ul in rutina ta zilnica!

importanta unui spf in rutina zilnica

 

Expunerea îndelungată la soare fără a proteja pielea poate fi extrem de periculoasă. Cu razele UV, care cauzează cancer de piele și îmbătrânire prematură, ne întâlnim indiferent de anotimp și de temperatură, deci trebuie să știm prin ce mijloace putem proteja pielea și cum să folosim produsele cu SPF.

 

Cum funcționează protecția solară?

Expunerea directă la soare este principala cauză a apariției bolilor de piele, arsurilor solare, inroșelii și multor altele. Prin aplicarea unui SPF de 50 protecția față de arsură va dura aproximativ 500 de minute, filtrând 98% dintre radiații. Nu uita că nu este suficient să aplici crema cu SPF o singură dată pe zi.

 

Ce sunt radiațiile UVA/UVB?

Razele UVA sunt asociate cu problemele aduse pielii pe termen lung, deoarece îmbătrânesc pielea și duc la apariția ridurilor.
Razele UVB pot provoca arsuri solare, pete de pigmentare și chiar cancer de piele.
Cremele cu SPF mineral oferă protecție împotriva radiațiilor UVA, dar și UVB. În plus, încep să acționeze imediat după aplicare și nu provoacă alergii, fiind mai sigur pentru sănătate.

 

De ce am produs propria cremă SPF?

Să ai grijă de tenul tău este o provocare, mai ales în lunile călduroase. Pentru ca produsul să aibă o eficiență maximă, am parcurs mai multe teste.
Crema SPF 50 este testată dermatologic și nu conține nichel sau metale grele care să afecteze tenul sau sănătatea organismului. Produsul are acțiune anti-îmbătrânire, putând fi folosit și ca un tratament anti-rid complet.
În timpul expunerii pielii la radiațiile UV, pielea este afectată de radicali liberi, de aceea am ales să includ și vitamina E naturală în compoziția produsului pentru a proteja complet tenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *