Blog

Predestinați a fi ambasadori ai frumuseții non-toxice!

echipa sense of nature

O altă percepție asupra frumuseții și calității!

Pentru toate zilele când datorită vouă dragile noastre cliente, ne simțim special, pentru toate zilele când ne declarăm mulțumiți că ne-am atins obiectivul, pentru viața de zi cu zi sau pentru evenimente, promovăm frumusețea și eleganța prin detalii și contraste!

Adaptabil, curios, inteligent, sesizează oportunitățile care îi ies în cale și nu ratează ocazia de a învăța mereu ceva nou, cu idealuri înalte, luptător pentru a-și atinge obiectivele, de aduce mereu ceva nou și util societății!

   Mihai, ambasador pe Timișoara a produselor Kydra și atemporalului brand american Color Wow (apreciat de staruri hollywoodiene precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez și Katy Perry, fiind destinat părului colorat și agresat chimic), un coleg minunat dar mai presus de toate, un adevărat profesionist, care adoră cuvintele Sophiei Loren, Coafura potrivită poate face o femeie obișnuită frumoasă, în timp ce o femeie frumoasă devine de neuitat“. 
El ne îndeamnă să alegem coafura potrivită care face cu adevărat diferența dintre a ne simți frumoase și speciale, dar să nu neglijăm niciodată celelalte tratamente pentru întreținerea părului, precum și produsele cu care se lucrează, pentru a ne bucura mereu de o strălucire aparte și culori senzaționale ale părului. În curând ne pregătește o surpriză, prin introducerea pe piață a unui alt brand.

   Filozofia Rouge Nail Bar este că fiecare serviciu de manichiură trebuie sa fie un moment unic, privilegiat, executat cu un înalt nivel de tehnicitate și o înțelegere perfectă a așteptărilor clienților. Nimeni nu este mai potrivit pentru acest serviciu decât Ana noastră, ambasador pentru produsele Fedua, o persoană puternică, curajoasă, energică și jovială, cu o puternică iubire față de viață și de tot ce implică ea, lipsită de teama de a învăța și promova tehnici noi și iubitoare de produse non-toxice.

„Unghiile sunt un detaliu important, poate chiar cel mai important”, ne spune Ana! 

   O persoană grăbită și ocupată, dar atentă la aspectul ei, are nevoie de a-i pune la dispoziție un ghid practic pentru a identifica ușor dintr-o varietate de produse pentru îngrijirea măinilor, modele și culori ce i se potriveștecel mai bine! 

Basmul preferat al copilăriei mele pe care l-am iubit și m-a marcat, despre care cu siguranță vă amintiți și voi, este „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în care personajul principal s-a dus până la capătul lumii pentru a afla leacul care să îl ajute să rămână tănăr. 

   Astăzi, unul dintre subiectele extrem de sensibile pentru orice femeie este,  un ten cu riduri profunde, care odată cu trecerea timpului, invadeaza tenul și îi conferă o imagine mai puțin plăcută. Nimeni nu vrea sa îmbătrânească! Nevoia de a ne ști frumoase, tinere, zvelte este una dintre prioritățile care ne definesc ca femei și are strânsă legatură cu dorința de a fi admirate ori de câte ori ieșim din casă.

Elena, ne asigură că produsele non-toxice din brandurile Anne Semonin și Pressensa( pentru mezaterapie) alături de procedurile inovatoare cu care ne răsfață în fiecare zi, constituie soluții viabilile, iar rezultatele nu se lasă așteptate. Pielea va fi hidratată, va avea un aspect mai neted, mai catifelat și mai luminos.

Cine este Elena? Colega noastră de la #SN Beauty Salon, la care se poate măndri că până și numele îi este asociat frumuseții, reușește să ne lumineze zilele și să ne impresioneze prin tot ce face, invitându-vă să descoperiți tehnologii cu ultrasunete inovative în domeniul frumuseții, curățarea profundă a feței, măști de hidratare, crioterapie pentru o piele mai fermă și mai luminoasă!

   Nu am uitat de Denisa
Pe ea, am pregătit-o și am format-o după ” chipul și asemănarea mea”. A fost posibil  să realizez acest obiectiv, pentru că Denisa  este calmă, ghidată mereu de înțelepciune. Niciodată nu va spune un cuvânt fără a-l analiza mental, deoarece este conștientă de faptul că odată ce a scos un cuvânt pe gură, nu mai există cale de întoarcere.

Ea este ambasador al brandurilor Enigma, Art și Barbara, a devenit formator sub îndrumarea mea pe partea de laminare a genelor și sprâncenelor, iar în curând va veni pe piață cu o surpriză. 
Nu dezvăluim… încă! 
Ne spune colega mea să economisim timp, dar să nu ieșim din casă nearanjate, să ne dorim mereu să avem un #look feminin și seducător! 
Hai să recunoaștem! E o plăcere să ne simțim aranjate și apreciate, mai ales atunci când suntem atât de ocupate. Soluția ei ar fi extensile de gene, prin care să descoperim un nou confort și o nouă imagine cu care să ne identificăm. Mai sexy, mai feminină și cumva, mai misterioasă. 

Așa că testează procesul de înfrumusețare, care îți va simplifica diminețile, stabilind densitatea, culoarea și lungimea potrivită pentru genele tale, în funcție trăsăturile feței și forma ochilor! 

   Despre mine, am renunțat cu greu la activitățile mele în care am investit multă muncă, perfecționare și suflet. Am luat această decizie  pentru că mereu am crezut că secretul succesului constă în pasiunea cu care îți faci munca, astfel am dezvoltat un salon de beauty la standarde înalte, unde am dezvoltat și alte departamente pe lăngă aplicarea genelor.  

Un altfel de salon! Un concept nou pentru un stil perfect, îngrijit și ușor de întreținut! 
O echipă de experți ce folosesc tehnici moderne și produse non-toxice! 
Servicii profesionale de coafor, tuns, manichiură/pedichiură, masaj, cosmetică, tratament corporal și facial, epilare, extensii gene, stilizare sprâncene! 
Tratamente moderne – cartea noastră de vizită! 

Mă doresc conducǎtorul acestei echipe. 
Vreau să fiu un lider plin de energie, încredere, inventiv, să stabilesc obiective și să lupt pentru a le realiza. Cu siguranță vor fi și obstacole, dar sunt aici pentru a analiza, a lua decizii corecte, a-i inspira pe colegi și mulțumi pe clienți.

Suntem o echipă tânăra și dinamică iar profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea sunt atuurile noastre! Perfecționarea reprezintă o îmbunătățire continuă a serviciilor oferite, însoțite de sfaturi personalizate conform cerințelor voastre! 
Tehnicile de înfrumusețare sunt într-o continuă mișcare, evoluție, dezvoltare, iar volumul informațiilor noi și al schimbărilor este ridicat, modificându-se într-un timp alert, obligându-ne într-un fel să menținem pasul.

Frumusețe, eleganță, sănătate, dragoste pentru starea de bine și de frumos! Relaxează-te, răsfață-te și socializează! 
Beneficiază de o experiență unică! 

Te așteptăm cu mult drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *