Blog

Ascultă-ți corpul, îngrijește-te și dă-i corpului tău tratamentele preferate !

sandra nicoara

         De ce am ales să lucrez cu produse non-toxice în salonul meu?
         Așa cum deja toată lumea știe, eu mi-am dorit și am am ales un stil de viață sănătos, și îndemn pe oricine întâlnesc în cale să facă alegeri înțelepte. Astfel, cu privire la îngrijirea mea personală, nu am găsit salonul unde să beneficiez de serviciile la care râvneam, motiv pentru care s-a născut ideea salonului meu! Să fie acel loc pe care eu îl căutam!
          Învățasem deja să folosesc produse non- toxice de calitate pentru pielea mea pentru a rămâne tânără și sănătoasă, aspect destul de important pentru mine.
          Am zis gata! Salonul meu trebuie să fie un concept nou, clientele mele vor afla  mult mai multe despre îngrijirea non- toxică și beneficiile acesteia.
          Cine mă putea ajuta cu cele mai bune sfaturi și ghida în lumea acestor minunate branduri, dacă nu colaboratoarea mea Angelina Cozma, prima femeie din România care a deschis primul salon non toxic în  Bucuresti. 
           Îmi doream la partea de hair să descopăr  produse naturale . Încă de la prima vedere brandul  franțuzesc Kydra, născut din pasiunea celebrului Patrick Ales împletită cu 70 de ani de cercetare, a reușit să mă impresioneze, așa că am dat startul la rândul meu pentru lupta de a demonstra femeilor că nuanțele pe care și le doresc pot fi obținute fără sacrificarea sănătății, integrității și calității părului lor.
           La partea de manichiură am ales sa lucrez cu Fedua, inspirație și frumusețe, ingrediente minunate, sclipici de calitate supremă, strălucire inimitabilă, finețe și eleganță!  Woowww! Când vorbesc de Fedua, simt că am descoperit tot în materie de produse, nu cred că există ceva mai mult de oferit de la un brand de top! Brand italian inovativ, singurul brand non-toxic destinat manichiurii, pedichiurii și îngrijirii mâinilor și picioarelor din România, în conformitate cu nevoile femeilor!
           Când am ajuns la capitolul cosmetică, nu mă gândeam să pot reuși a aduce  cunoscutul brand franțuzesc de lux, creat în urmă cu mai bine de 30 de ani, Anne Semonin, destinat produselor și tratamentelor de îngrijire a pielii, pe bază de uleiuri esențiale și oligoelemente garantate pentru a vă dezvălui strălucirea pielii. M-au  cucerit tehnicile masajului facial , lifting dar și crioterapia, care a fost ceva nou atât pentru mine cât și pentru clientele salonului. Rezultatul: piele catifelată, hidratată, care miroase a primăvară!
           Aceste branduri oferă altceva, o senzație nouă, o altă tehnologie!
           Pasiunea mea pentru frumos, care m-a inspirat întotdeauna cu idei noi și inițiative personale, combinată cu valoarea muncii construite cu propria mea forță și hotărâre, mă încurajează să duc acest proiect unic mai departe pe piața din Timișoara,  și să creez ceva al meu care mă caracterizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *