Blog

Mezoterapia – Testată pe propria piele

mezoterapia testata pe propria piele

Să obțin și să păstrez un ten și o piele frumoasă și sănătoasă în cel mai natural mod este și a fost una dintre prioritățile mele, așa că vreau să îți povestesc ce m-a convins să aleg Mezoterapia. 

Este procedura supranumită „cocktail-ul frumuseții”, care mi-a facut tenul să arate și să se simtă minunat, așa că m-am gândit să îți povestesc mai multe și să te conving să-ți prețuiești pielea din plin.

Unul dintre motivele pentru care am ales Mezoterapia, pe lângă serurile și cremele pe care le folosesc zilnic, este faptul că modalitatea prin care ingredientele active și benefice ajung în piele este microinjectarea, ceea ce înseamnă că acestea pătrund mai profund și acționează mult mai repede, în comparație cu metodele ce presupun aplicarea serurilor.

Când vine vorba despre orice intervenție de acest gen sunt extrem de sceptică, pentru că nu prea las pe oricine să se atingă de tenul meu, cred că știi și tu cum e… 

Până acum, doar Elena, colega noastră din departamentul de cosmetică, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu a reușit să mă convingă să încerc Mezoterapia pe propria piele. Crede-mă, până și ea a trebuit să depună multă muncă.

Ce este Dermapen? 

Tratamentul Dermapen este o procedură inovatoare non-chirurgicală și minim-invazivă. Ședința implică utilizarea unui dispozitiv sub formă de stilou, prevăzut cu 24 microace detașabile, de unică folosință, care penetrează pielea cu viteze și adâncimi reglabile (de la 0,5 mm, pâna la 3 mm), în funcție de zona tratată și de gravitatea leziunilor. Astfel, se creează mici canale care permit pătrunderea substanțelor nutritive în stratul profund al pielii.

Ce m-a convins să apelez la Mezoterapie?

Ce pot să-ți spun este că Mezoterapia este o procedură ce îmbunătățește aspectul pielii în mod natural, reface nivelul de hidratare, stimulează activitatea celulară și producția de colagen și elastină, fără a exista riscul efectului de ‘față înghețată’. 

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am văzut rezultate după prima ședință, atât la mine, cât și la clientele mele: mi-am simțit și văzut pielea mult mai uniformă, mai luminoasă și mai revigorată, fără eforturi herculeene.

Vrei sa știi dacă Mezoterapia este potrivită pentru tenul tău? Mai jos îți spun punctual ce face terapia cu pielea ta:

* Hidrateaza țesuturile în profunzime;

* Elimină ridurile;

* Rejuvenează pielea îmbătrânită;

* Îmbunătățește sistemul circulator;

* Reface nuanță sănătoasă a pielii;

* Modelează forma și conturul feței;

* Ajută la recuperarea postoperatorie: cicatrici, semne inestetice rămase pe piele;

* Îmbunătățește structura pielii.

Mi-am dorit ca tot mai multe femei să facă cunoștință cu această procedura inovatoare non-chirurgicală și minim-invazivă, de aceea am introdus-o în departamentul nostru de cosmetică, unde Elena (cosmetician) reușește să mixeze, pentru fiecare client în parte, un Cocktail de Vitamine ce se pliază perfect pe nevoile pielii fiecărui client.

Mai mult, pentru că sunt atât de fericită că am reușit să mă conving și să testez toată procedura pentru a te asigura pe tine că nu sunt vorbe goale, vin cu un mic cadou în preajma sărbătorilor și îți ofer un discount de 15% la întreaga procedură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *