Blog

Frumusețe non toxică cu Sense of Nature

frumusete non-toxica cu sense of nature

„Schimbarea vine din noi” – nu este doar un mit! Pasiunea mea pentru un stil de viață sănătos a luat amploare acum mulți ani, când am început să mă informez pe acest subiect, dorind să schimb ceva, să văd o îmbunătățire a stării mele de spirit, dar și a corpului meu. În călătoriile mele, am avut șansa de a întâlni persoane dedicate aceluiași subiect și am acumulat informațiile necesare pentru crearea brand-ului Sense of Nature. Sense of Nature a fost conceput din dragoste pentru natură și tot ceea ce te înconjoară, cu scopul de a te simți mai conectat cu mediul înconjurător și de a face o schimbare în viața ta. 

 

De ce am ales o fabrică din Italia?

Italia are cel mai mare patrimoniu artistic din lume, un amestec al autenticității și al artei, care trăiesc într-un echilibru perfect. În decursul anilor, am descoperit o cultură în care totul se realizează la cel mai înalt grad de atenție, de la preparate, haine, cosmetice, ceea ce m-a facut să îmi schimb obiceiurile și să mă îndrăgostesc de fiecare dată de Italia. Pentru mine, această țară este un simbol al originalității și al inovației, lucru care m-a făcut să o îndrăgesc și să aleg o fabrică locală pentru producția noastră, a produselor Sense of Nature.

Am făcut multe teste timp de un an de zile împreună cu specialiștii din Italia pentru a crea produsele pe care mi le doream pentru Sense of Nature și pentru tine. Toată această muncă depusă a fost, în special, pentru a realiza produse care să ofere mai mult decât o hidratare sau un ambalaj frumos, ci un stil de viață cu adevărat sănătos și o îngrijire autentică inspirată de natură și de oameni! 

Alegerea produselor – o provocare personală antrenantă!

 

Am fost nevoită să trec printr-o perioadă îndelungată de testări pentru a alege produsele potrivite fiecărui tip de ten, fie că este el matur, tânăr sau cu probleme. Dorința mea este de a promova conceptul frumuseții non toxice și de a educa și ajuta cât mai multe persoane dornice de o schimbare.

Unul dintre produsele mele favorite pe care îl folosesc deja zilnic, este CC Cream, o cremă de față colorantă cu SPF 50 care conține factori anti-îmbătrânire și protejează împotriva apariției petelor întunecate provocate de razele UV. Senzația este nemaipomenită, nu simt că am fața încărcată de cremă uleioasă sau grasă, pentru că este light și nu lipsește din rutina mea zilnică.

Sense of Nature mă reprezintă perfect, fiind o proiecție a viziunii mele despre frumusețe și un stil de viață sănătos, transpusă în produse sută la sută natural, non toxice, cu substanțe curate, fără parabeni, SLS, nichel și testate dermatologic.

Fiecare produs Sense of Nature este atent selectat pentru a îndeplini nevoile tale. Pe lângă linia de produse pentru Skin Care, avem și o varietate de produse ideale pentru Body Care și Home! Sunt încântată să vă anunț că deja mă gândesc la viitoarele produse pe care le voi lansa. 

1 thoughts on “Frumusețe non toxică cu Sense of Nature

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *