Blog

Stii de ce este important sa iti exfoliezi tenul?

blog

Exfolierea tenului:

Exfolierea tenului este un proces important in ingrijirea pielii, care poate aduce numeroase beneficii pentru aspectul si sanatatea tenului. . Este important sa se aleaga produsele adecvate tipului de piele si sa se acorde atentie instructiunilor de utilizare pentru a evita iritatiile sau alte probleme ale pielii. De asemenea, este recomandat sa se evite exfolierea prea frecventa sau prea agresiva, care poate irita sau deteriora pielea.

 

Care sunt beneficiile exfolierii?

-Elimina celulele moarte ale pielii permitand astfel celulelor noi sa se regenereze si sa creasca.

-Imbunatateste textura pielii: exfolierea indeparteaza pielea uscata si aspra de pe suprafata pielii, lasand-o mai fina si mai catifelata.

-Curata porii: exfolierea poate ajuta la desfundarea porilor si indepartarea impuritatilor, prevenind astfel aparitia punctelor negre si a altor probleme ale pielii.

-Stimuleaza circulatia sanguina: exfolierea poate stimula circulatia sanguina la nivelul pielii, promovand astfel o piele mai sanatoasa si stralucitoare.

-Creste eficacitatea altor produse de ingrijire a pielii: exfolierea poate ajuta la indepartarea barierelor de celule moarte de pe suprafata pielii, permitand astfel altor produse de ingrijire a pielii sa patrunda mai usor in piele si sa fie mai eficiente.

 

Ce produse sa alegi?

Pentru ca fiecare persoana sa se bucure de un ten neted si curat, Sense of Nature va ofera doua produse testate dermatologic, fara metale grele sau alte substante daunatoare.
Serul Exfoliant cu Acizi din fructe care stimulează micro-circulația și producția de colagen, datorită unui numar mare de ingrediente active, bogate în biofenoli și alfa hidroxiacizi, precum si Scrub-ul de fata cu bromelaina (o enzima din tulpina ananasului)

 

Cum ingrijim tenul dupa exfoliere?

Exfoliantul înlătură stratul superior al pielii, iar tenul poate fi mai sensibil la influențele externe, imediat după aplicare. Pentru a evita efectele secundare nedorite la exfolierea feței, nu uitați să vă îngrijiți adecvat tenul după exfoliere:

-Spălați fața cu apă mai rece.
-Hidratați tenul cu o cremă hidratantă nutritivă.
-Creșteți aportul de lichide.
-Protejați-vă de soare! Folosiți o cremă cu SPF 30 sau mai mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *